Permanent hårborttagning

Vår diode laser är en extremt snabb och stabil diodlaser för dig som vill ha det absolut bästa på marknaden. Med Sveriges största spotsize på 15x15 mm och de fyra olika behandlingsprogrammen erbjuder vi snabba, smärtfria och resultatsorienterade behandlingar.

 

Hudföryngring

Hudföryngring är en behandlingsmetod för att få en fräschare hud, med ny lyster, mindre porer, reducerade kärl och pigmenteringar. Behandlingen är smärtfri och kan upprepas tills man uppnår önskat resultat.

 

Injektioner

Injektioner.

 

Naglar

Vi på skönhet och laserklinik har lång erfarenhet av nagelvård som har fokus på nagelförlängning.
Du kan välja mellan en lätt manikyr med avslappnande handmassage, förstärkning på dina egna naglar , den klassiska franskmanikyren eller glittriga naglar. Dina naglar görs efter dina förutsättningar och önskemål.

 

Kosmetisk Tatuering

Är du trött på att stå och fylla i ögonbrynen varje morgon eller vill ha lite mer karaktär i dina bryn, piggare ögon eller lite mer färg på dina läppar? Då är kosmetisktatuering perfekt för dig. Vi utför både maskintatuering och microblading. behandling inleds med konsultation där vi tillsammans går igenom alla dina förutsättningar och önskemål och färg och form. Först efter att du har godkänd färg och form enligt ritning och känner dig trygg i ditt val påbörjas behandlingen.

 

Microblading

 

Vaxning

En effektiv, snabb och enkel hårborttagningsmetod. På våran klinik vaxar vi alla kroppsdelar förutom brasiliansk, näsa och öron. Vid regelbunden vaxning växer hårstråna långsammare, glesare, tunnare och blir svagare.

 

Trådning av bryn

Trådning är en effektiv sätt att ta bort oönskad hår på ansiktet. Behandlingen kan ta från 10-30 min beroende på vilket område man väljer att tråda. Det vanligaste är bryn, överläpp, haka, kinder eller hela ansiktet. Trådning är skonsam mot huden och orsakar inte inåtväxande hårstrån. Den även sätter igång blodcirkulationen i huden.

 

Fransar

Ögonfransförlängning är ett hantverk som kräver precision, skicklighet och känsla för formgivning. Fransförlängning är för alla som vill ha perfekta fransar utan att behöva lägga massa tid på mascara/sminkning. Behandlingen passar alla åldrar så länge man har egna fransar att jobba på. Vi erbjuder olika former och storlekar för att det ska passa just dina ögon och dina önskemål. På våran klinik erbjuder vi volym och singelfransar.

 

Ansiktsbehandlingar

Vår diode laser är en extremt snabb och stabil diodlaser för dig som vill ha det absolut bästa på marknaden. Med Sveriges största spotsize på 15x15 mm och de fyra olika behandlingsprogrammen erbjuder vi snabba, smärtfria och resultatsorienterade behandlingar.